آموزش تصویری دعوای فک رهن
دعوای فک رهن


کوتاه ترین راه برای الزام بانک به فک رهن چیست؟
- آیا از این می ترسید که نتوانید ملک خود را از رهن خارج کنید؟
- آیا شما هم ملکی را خریداری کرده اید که در رهن است و در پی این هستید که خود را از این نگرانی خلاص کنید؟
- آیا می دانید که اگر ملکی در رهن باشد و مرتهن راضی به فروش آن نباشد، شما نمی توانید برای خرید آن اقدام نمایید؟
- آیا نمی خواهید بدانید که راحت ترین شیوۀ فک رهن چیست؟
- آیا می دانید که وکیل باشی بالاخره فایل آموزشی بررسی دعوای الزام به فک رهن را تهیه کرده ام؟
مشکلات مربوط به فک رهن
یکی از مهم ترین مشکلات حقوقی که این روزها مطرح می شود و عدۀ زیادی را به خود مشغول کرده است مشکلات مربوط به فک رهن است. هر روز تعداد زیادی پیا برای من ارسال می شوند که حاوی سؤال هایی مانند نمونه های زیر هستند:
داستان خانم حیدری
خانوم حیدری مدتی است که ملکی را خریداری کرده است که در رهن است و این خرید از طریق یک مبایعه نامۀ عادی انجام شده است.
در قراردادی که بین ایشان و آقای زمانی (فروشندۀ ملک) منعقد شده است، قرار بر این گذاشته شده است که فروشنده، بعد از مدت مشخصی ملک را از رهن خارج کند و به نام خانوم حیدری، یک سند رسمی تنظیم کند؛ اما
ظاهرا این اتفاق نیفتاده است و ملک مذکور همچنان در رهن است. اکنون خانوم حیدری به دنبال راه حلی است که بتواند خیلی راحت به این مشکل خاتمه دهد.
ما برای این که وقت خانوم حیدری تلف نشود و ایشان در کم ترین زمان به خواستۀ قانونی خود برسند، به ایشان یک پیشنهاد کردیم و آن هم تهیۀ فایل آموزشی دعوای الزام به فک رهن است.
من وکیل باشی هستم و این فایل آموزشی را بعد از مدت ها تحقیق و مطالعه و به کمک بهترین متخصصان حقوقی تهیه شده است.
فایل آموزشی دعوای الزام به فک رهن در بر دارندۀ چه مطالبی است؟
این فایل آموزشی سه گفتار اصلی دارد که در طی آن به تمامی مسائل حقوقی مربوط به فک رهن پرداخته شده است و کوشیده شده است که به زبانی بسیار ساده و همه فهم، به تمامی ابعاد قضیه پرداخته شود.
فکّ رهن به معنای آزادکردن رهن است.
قبل از ورود به بررسی دعوای الزام به فکّ رهن، باید با تعریف رهن و نکات مربوط به آن آشنا شویم. قانونگذار در مادّۀ ۷۷۱ قانون مدنی، رهن را عقدی تعریف کرده است که بهموجب آن بدهکار، مالی را برای وثیقه به طلبکار میدهد تا درصورت عدم پرداخت بدهی، طلبکار بتواند از همان مال موردِ رهن، طلبش را وصول کند.
در عقد رهن، رهندهنده را راهن و طرف دیگر را مرتهن میگویند.
همانطور که میدانید، عقود به دو دستۀ عقد لازم و عقد جایز تقسیم میشوند.
در عقد لازم، طرفین عقد، حقّ برهمزدن معامله را ندارند؛ مگر در قانون یا قرارداد این حق برایشان وجود داشته باشد؛ ولی در عقد جایز، هریک از طرفین دعوا در هرزمانی که بخواهند، میتوانند معامله را بههم بزنند.
این آموزش ها رو چه افرادی برای شما تنظیم کرده اند؟
همانطور که میدانید علم حقوق هم مثل سایر دانش ها کاملا تخصصی هست و از طرفی علاوه بر تخصص نیاز به تجربه عملی دارند؛ برای همین تیم وکیل باشی هم تمامی این آموزش ها را توسط وکلای پایه یک دادگستری و به سرپرستی گروه وکلای ناظمی (www.nazemigroup.com) برای شما تهیه کرده است. شما با تهیه و فرا گرفتن فهرست این آموزش ها میتونید هر خطر و ریسک حقوقی رو از خودتون دور بکنین؛ چرا که این آموزش ها چکیده تخصص و سالها تجربه وکلای پایه یک دادگستری رو به شما منتقل میکنه و میتونه بهترین سرمایه گذاری برای زندگی کاری و شخصی شما باشه چرا که نمونه این آموزش ها در هیچ کتاب و منبع حقوقی دیگه ای نیست.
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!