آموزش تصویری دعوای ازدواج موقت
دعوای ازدواج موقت


همه چیز در بارۀ ازدواج موقت؛ مزیت ها و معایب آن
ازدواج موقت در ایران یک امر شایع است که عده ای نسبت به آن دیدگاه مثبت و عده ای دیگر دیدگاهی نه چندان مثبت داشته و دارند. عده ای از افراد آن را به سبب ایجاد شرایط مناسب و قانونی و شرعی برای برطرف کردن نیاز های جنسی جوانان، شایسته دانسته اند و عدۀ دیگر آن را دون مرتبه دانسته اند و اعتقاداتشان را دربارۀ مناسب نبودن آن بیان داشته اند و اعتقاد دارند که این امر می تواند مصایب حقوقی زیادی را در پی داشته باشد.
عده ای دربارۀ مزیت های ازدواج موقت، گفته اند که به دلیل دربرنداشتن هزینه های جانبی زیاد می تواند به عنوان یک گزینۀ مناسب برای جوانان مطرح شود. اما گاهی نبود سخت گیری دربارۀ جریان یافتن صیغۀ عقد، برای ازدواج موقت ماجراساز شده است و عدۀ زیادی را به مشکلات عدیده ای دچار کرده است.
شاید بتوان به جرات گفت که در ایران، بیشترین آسیب ها در این نوع از ازدواج، متوجه بانوان می شود و گاهی گره هایی را در زندگی آن ها ایجاد کرده است که باز کردن آن ها به یکی از دردسرساز ترین امور زندگی آن ها بدل شده است.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که بیشتر خانوم هایی که با عقد موقت، رابطۀ زوجیت خود را با همسر خویش آغاز می کنند، از بسیاری از حقوق بانوانی که به صورت رسمی از آن برخوردار می شوند، محروم اند.
شاید برای شما هم این پرسش به وجود آمده باشد که چه چیزی توانست آگاهی خانوم حسینی را به این مرحله برساند که با وجود عقد موقت، از بیشتر حقوق زنانی که به عقد دائم همسر خویش در می آیند، بهره مند شود؟
پاسخ بسیار ساده است:
” تهیۀ فایل آموزشی بررسی دعوای ازدواج موقت که توسط تیم حقوقی وکیل باشی تهیه دیده شده است. “
اگر قصد انجام ازدواج موقت دارید بهتر است که پیش از آن با خواندن فایل آموزشی کلینیک حقوقی که در آن به بررسی دعوای ازدواج موقت پرداخته شده است، اطلاعات لازم را کسب نمایید و با چشم باز برای انجام آن اقدام نمایید.
از طرف دیگر اگر ازدواج موقتی داشته اید و در آن به مشکلاتی برخورده اید، می توانید در این فایل آموزشی که توسط تیم حقوقی وکیل باشی برای شما عزیزان تهیه دیده شده است، پاسخی برای تمام پرسش های خود بیابید.
این سوال ها و پرسش های بی شمار دیگری که درخصوص ازدواج موقت پیش می آید ریشه در ناآگاهی افراد نسبت به کم ترین حقوق مادی و معنوی شان دارد.
اگر شما هم با چنین سوال هایی مواجه شده اید به شما پیشنهاد می کنیم که این مطلب را از دست ندهید و تا انتها با ما همراه باشید تا راه کار مناسب را برای حل مشکلات و پاسخ سوال های شما را ارائه نماییم.
داستان خانم حسینی
خانوم حسینی بانوی محترمی است که چندی پیش به تیم حقوقی وکیل باشی مراجعه کرده است. نامزد او برای این که درگیر هزینه های سرسام آور ازدواج و مسائل حاشیه ای آن نشود، پیشنهاد ازدواج موقت را مطرح کرده است.
خانوم حسینی برای این که آغاز زندگی مشترک با فشار مالی به نامزد او همراه نباشد، تصمیم گرفته است که به پیشنهاد ایشان فکر کند؛ اما چیزی دربارۀ قوانین و دعواهای ازدواج مشترک، مهریه، نفقه، ارثیه، چگونگی ثبت دائم آن، و سایر حقوق خود در این زمینه نمی دانست.
او که پس از مدت کوتاهی که به عقد موقت نامزد خود درآمد، توانست آن را به ثبت محضری برساند و خود را از نفقه و مهریۀ مدنظر برخوردار نماید.
این مطالب و مطالب بسیار دیگری که در این زمینه ها مطرح می شود، از جمله موضوعاتی هستند که ما در تیم حقوقی وکیل باشی بارها و بارها با آن مواجه شده ایم. شما می توانید یک بار برای همیشه به پاسخ همۀ این سوال ها و بسیاری سوالات دیگر خود که درخصوص ازدواج موقت در ذهن شما پدیدار می شود برسید.
فایل آموزشی بررسی دعوای ازدواج موقت چه مطالبی برای گفتن دارد؟
1ـ عقد موقّت
یعنی اینکه زوجین قصد مشترکشان صیغه باشد که مدت صیغه و میزان مهریه با توافق خودشان مشخص میشود و این موضوع به مکتوب شدن و حضور شاهد هم نیاز ندارد.
2ـ شرایط مهم و اساسی در انجام یک ازدواج موقّت
دو شرط مهم برای درست بودن صیغه وجود دارد که باید در زمان صیغه شدن انجام شود.
1ـ تعيين مدت: منظور این است ک زن و مرد با نظر مشترک هم مشخص کنند برای چه مدتزمانی میخواهند با هم زن و شوهر باقی بمانند و به زبان ساده صیغۀ یکدیگر باشند. دراینخصوص قانونگذار در مادّۀ ۱۰۷۶ ق.م. مقرّر داشته است: «مدت نکاح موقّت باید کاملاً معیّن شود». درنتیجه اگر مدت مشخص نشود، چون شرطِ مهم بوده است، نکاحْ مطابق قانون تا زمانیکه ثابت نشود مدت داشته است، دائمی محسوب میشود. بنابراین درصورتیکه اختلاف ایجاد شود که دائمی است یا موقّت، مطابق قانون ازدواج دائمی محسوب میشود و آن کسی که ادّعا دارد مدت مشخص کرده است، باید این موضوع را ثابت کند تا ازدواج موقّت محسوب شود.
۲ـ تعیین مهریه: مطابق مادّۀ ۱۰۷۷ قانون مدنی درمورد تعیین میزان مهریۀ ازدواج موقّت، چون شرطی مهم برای درستی این ازدواج است، بهطور اجباری باید میزان مهریه را زن و شوهر تعیین کنند؛ وگرنه این ازدواجْ باطل است و اگر نزدیکی صورت نگرفته باشد، زن حقّ دریافت مهریه را ندارد و حتّی اگر هم مهریه را قبلاً گرفته باشد، شوهر میتواند آن را از زن پس بگیرد. اما اگر زن به باطل بودن ازدواج آگاه نبوده و نزدیکی صورت گرفته باشد، به زن مهریه از نوع مهرالمثل تعلّق میگیرد. مهرالمثل مهریهای است که میزان آن توسط کارشناس دادگستری تعیین میشود.
سایر آموزش های تصویری وکیل باشی در موضوع خانواده
این آموزش ها رو چه افرادی برای شما تنظیم کرده اند؟
همانطور که میدانید علم حقوق هم مثل سایر دانش ها کاملا تخصصی هست و از طرفی علاوه بر تخصص نیاز به تجربه عملی دارند؛ برای همین تیم وکیل باشی هم تمامی این آموزش ها را توسط وکلای پایه یک دادگستری و به سرپرستی گروه وکلای ناظمی (www.nazemigroup.com) برای شما تهیه کرده است. شما با تهیه و فرا گرفتن فهرست این آموزش ها میتونید هر خطر و ریسک حقوقی رو از خودتون دور بکنین؛ چرا که این آموزش ها چکیده تخصص و سالها تجربه وکلای پایه یک دادگستری رو به شما منتقل میکنه و میتونه بهترین سرمایه گذاری برای زندگی کاری و شخصی شما باشه چرا که نمونه این آموزش ها در هیچ کتاب و منبع حقوقی دیگه ای نیست.
هنوز دیدگاهی ثبت نشده!