قرارداد شراکت در راه اندازی مغازه

قرارداد مشارکت در مغازه برای افرادی که مبلغی را در این زمینه سرمایه گذاری می‌کنند بسیار ضروری و دارای اهمیت است، زیرا موارد حقوقی و اختلافات گوناگونی در این زمینه مابین افراد وجود دارد و یا ممکن است در آینده برای کسب و کار آنان به وجود بیاید بنابراین وجود قرارداد، از این موانع جلوگیری خواهد کرد.

1403/10/11

تاریخ روزرسانی :

قیمت

پرداخت > دانلود > استفاده

قیمت کل :

توضیحات تکمیلی

طرفین قرارداد

هر شخص حقیقی یا حقوقی

عنوان قرارداد

قرارداد  شراکت در راه اندازی مغازه

محتوای محصول

فرم آماده قرارداد + فایل راهنمای تکمیل قرارداد + مشاوره و پشتیبانی وکیل (در قرارداد اختصاصی)

نوع محتوا

فرم قابل چاپ (PDF) و فایل قابل ویرایش (Word)

قرارداد اختصاصی

شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، ضمن دریافت دو جلسه مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری، از این امکان بهره‌مند می‌شوید که قرارداد شخصی‌سازی مطابق با مفاد موردنظر خودتان را دریافت کنید و تا 10 روز، برای اصلاح یا ویرایش آن پشتیبانی دریافت کنید.

مواد قرارداد

17 ماده

مفاد قرارداد

1_ موضوع قرارداد 2_ مدت قرارداد 3_اسناد و مدارک پیوست 4_ سرمایه و حساب مخصوص مشارکت  5_ سود مشارکت  و سهم طرفین 6_ مدیر مشارکت 7_ حقوق و تکالیف شریک اول 8_ حقوق و تکالیف شریک دوم 9_ تنخواه10_ نحوه عملیاتی نمودن موضوع قرارداد11- محرمانگی 12- فورس ماژور 13- منع انتقال به غیر و عدم انجام تعهدات قراردادی 14- فسخ قرارداد 15_ قانون حاکم و روش حل اختلاف 16_ اقامتگاه قانونی طرفین  17_ نُسخ قرارداد

سایر توضیحات

فرم‌های قرارداد در وکیل‌باشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور قراردادها تنظیم می‌شوند. همچنین شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزه‌ی قراردادها و دریافت قراردادی مختص به خودتان را پیدا می‌کنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود.

به صرفه و اقتصادی

ضمانت بازگشت وجه

حفظ حریم شخصی

وکلای متخصص

پشتیبانی 24 ساعته

نظرات و انتقادات

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 دیدگاه برای قرارداد شراکت در راه اندازی مغازه

  1. مهتا زاهدی

    سلام. من و یکی از دوستان قدیمی ام تصمیم گرفتیم که برای راه انداختن یک مزون با همدیگر شراکت کنیم. اگر کارمان شکست بخورد، من هم در این ضرر شریکم؟
     
    پاسخ: دوست عزیز بهتر است بدانید که با انعقاد قرارداد شراکت، شما و شریکتان در سود و زیان حاصل از کار شریک خواهید شد. پس ضروری است که پیش از تنظیم قرارداد، به وکیل مراجعه کرده و نحوه تقسیم سود و زیان را تحت نظر ایشان مشخص کنید.
     

پرداخت >دانلود > استفاده

قیمت کل :