اگر زن در منزل شوهر ترس، ضرر بدنی، مالی یا شرافتی برای او به وجود آمده باشد، میتواند دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی مالی شرافتی را تهیه کرده و به دادگاه ارائه دهد. در کنار این دادخواست، آموزش تصویری قرار داده شده است تا پاسخگوی سوالات مربوط نیز باشد.
1403-10-10
عنوان فرم قضایی | دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی مالی شرافتی به همراه آموزش تصویری |
---|---|
اطلاعات طرفین | اطلاعات هویتی طرفین دعوی که در سامانه ثنا ثبت شده، برای تکمیل فرم موردنیاز است (داشتن کد ملی کفایت میکند). |
محتوای محصول | فرم قابل چاپ (Word) و فایل قابل ویرایش (PDF) دادخواست به همراه آموزش تصویری دعوای نفقه، فایل تکمیلی ادله اثبات دعوی و آیین دادرسی مدنی، مشاوره و شخصیسازی دادخواست (در فرم سفارشی) |
مدارک موردنیاز | جهت ثبت دادخواست لازم است کارت شناسایی و تمامی ضمائم پرونده را در اختیار داشته باشید. |
نحوه ثبت | از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه خودکاربری. |
ادله و ضمائم | هرنوع مدرک و مستندات مربوط به پرونده مانند شهادت شهود. |
سایر توضیحات | فرمهای قضایی در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب فرم قضایی سفارشی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی مربوطه و دریافت دادخوستی مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
زن نمیتواند از زندگی در مسکن شوهر خودداری کند مگر اینکه بودن او با شوهر در یک منزل، متضمن بیم (ترس) ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد، مثلاً اگر مرد زن را شکنجه و آزار دهد یا بخواهد به زور مالی را از او بگیرد یا او را به انجام اعمال نامشروع وادار کند، در این گونه موارد زن میتواند مسکن جداگانه برگزیند، البته این بیم و ترس زن باید معقول باشد و عادتا قابل تحمل نباشد.
بنابراین زن میتواند برای تعیین تکلیف قطعی به دادگاه رجوع کند و دادخواست فوق را ارائه نماید هر گاه زن در دادگاه بتواند این مساله را ثابت کند، دادگاه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است، نفقه بر عهده شوهر خواهد بود . هر گاه اختلاف زن و شوهر به دادگاه کشانده شود، تا تعیین تکلیف قطعی دادگاه منزلی به طور موقت برای زن تعیین خواهد کرد .
1-تنظیم داخواست زیر نظر وکیل متخصص
2-پاسخگویی بیست و چهار ساعته
3-ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
4-قیمت محصول مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی
6-دریافت سریع به دو صورت ورد (word) و (pdf) پیدیاف
پس از دریافت فرم موردنظر، میتوانید با تکمیل آن به دفاتر خدمات قضائی مراجعه نموده و دعوای حقوقی خود را پیگیری نمایید.
با خرید دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی مالی شرافتی و سپس دانلود آن، فرم خام مذکور به صورت ورد (word) و پی دی اف (pdf) در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت و شما میتوانید به هر تعداد که موردنیاز باشد، قرارداد خود را ویرایش کنید و اصلاحات انجام دهید.
دادخواست مذکور متشکل از مشخصات خواهان، مشخصات خوانده، وکیل یا نماینده قانونی آنها، خواسته یا موضوع یا بهای آن، دلایل و منضمات است. دلایل و منضمات دادخواست نیز میتواند موارد زیر را در بر گیرد.
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
پورحسینی –
اختیار مسکن جداگانه رو میتونم جزو شروط ضمن عقدم بیارم که اگ اتفاقی افتاد قرار نباشه دادخواست اختیار مسکن جداگانه به علت بیم ضرر مالی بدم؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی ارائه این دادخواست نزد مقامات قضایی منوط به تحقق شرایطی چون زندگی زناشویی در یک منزل و پس از آن خوف جانی و حیثیتی معقول زن است و قبل از تحقق این شرایط کاربردی نیست
فاطمه_خ –
اگر براردرم دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی/ مالی/ شرافتی رو نمی خرید نصف عمر میشدم. الانم تازه اول راهم و ازتون کمک میگیرم .
پاسخ وکیل باشی: با امید به رسیدن به روزهای خوب برای شما، در صورت بروز هر گونه مشکل حقوقی، تیم پشتیبانی وکیل باشی در کنار شما خواهد بود.
طاهره محمدی –
اگر همسرم بعد از دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی/ مالی/ شرافتی کاری نکرد دادخواست طلاق بدم ؟
پاسخ وکیل باشی : وقت بخیر، بهتر است برای شفافیت بهتر و بیشتر موضوع از وکلا متخصص در این حوزه مشورت بگیرید اما در عین حال می توان پس از دادخواست اختیار مسکن جداگانه به خاطر بیم ضرر جسمی/ مالی/ شرافتی و عدم تحقق دعوی، دادخواست طلاق را مطرح نمود