اگر پدر یا مادری که حضانت طفل را برعهده دارد نتواند به خوبی از طفل مراقبت کند، طرف مقابل قادر است از طریق دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل این موضوع را در دادگاه اثبات کرده و سرپرستی طفل را برعهده گیرد. در کنار این دادخواست، ویدیوی آموزشی تحت عنوان دعوای حضانت فرزند قرار دادیم تا به کمک آن پاسخ سوالات خود را نیز دریافت نمایید.
1403-10-10
عنوان فرم قضایی | دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل به همراه آموزش تصویری |
---|---|
اطلاعات طرفین | اطلاعات هویتی طرفین دعوی که در سامانه ثنا ثبت شده، برای تکمیل فرم موردنیاز است (داشتن کد ملی کفایت میکند). |
محتوای محصول | فرم قابل چاپ (word) و فایل قابل ویرایش (pdf) دادخواست + آموزش تصویری دعوای حضانت فرزند+ آموزش تصویری ادله اثبات دعوی و همچنین آموزش تصویری آیین دادرسی مدنی + مشاوره و شخصیسازی دادخواست (در فرم سفارشی) |
مدارک موردنیاز | جهت ثبت دادخواست لازم است کارت شناسایی و تمامی ضمائم پرونده را در اختیار داشته باشید. |
نحوه ثبت | از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه خودکاربری. |
ادله و ضمائم | هرنوع مدرک و مستندات مربوط به پرونده مانند فتوکپی سند ازدواج و … |
سایر توضیحات | فرمهای قضایی در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب فرم قضایی سفارشی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی مربوطه و دریافت دادخواست مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
حضانت به معنای مراقبت، محافظت و نگهداری فرزند است و با ولایت، وصایت و قیومیت متفاوت است. بر اساس ماده 1173 قانون مدنی، هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، دادگاه میتواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند.
برخی از مصادیق عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی والدین که بر اساس آن سلب حضانت از پدر یا مادر امکانپذیر است عبارتند از:
اعتیاد زیان آور به الکل ، مواد مخدر و قمار؛
اشتهار به فساد اخلاق و فحشا؛
ابتلاء به بیماری های روانی با تشخیص پزشک قانونی؛
سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق؛
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف؛ بنابراین در صورتیکه هریک از موارد فوق وعوامل سلب صلاحیت برای حضانت طفل ایجاد شود طرفی که حضانت به او داده نشده است میتواند دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل را به دادگاه صالح اراته نماید. البته لازم به ذکر است که دادخواست سلب حضانت از مادر و همچنین دادخواست سلب حضانت از پدر نیز از این طریق انجام خواهد شد.
1-تنظیم دادخواست لغو حضانت زیر نظر وکیل متخصص
2-پاسخگویی بیست و چهار ساعته
3-ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
4-قیمت محصول مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی
6-دریافت سریع به دو صورت ورد (word) و (pdf) پیدیاف
پس از دریافت نمونه دادخواست لغو حضانت، میتوانید با تکمیل آن به دفاتر خدمات قضائی مراجعه نموده و دعوای حقوقی خود را پیگیری نمایید.
با خرید دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل و سپس دانلود آن، فرم خام مذکور به صورت ورد (word) و پی دی اف (pdf) در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت و شما میتوانید به هر تعداد که موردنیاز باشد، قرارداد خود را ویرایش کنید و اصلاحات انجام دهید.
دادخواست مذکور متشکل از مشخصات خواهان، مشخصات خوانده، وکیل یا نماینده قانونی آنها، خواسته یا موضوع یا بهای آن، دلایل و منضمات است. دلایل و منضمات دادخواست نیز میتواند موارد زیر را در بر گیرد.
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
seyed –
برای دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل، نمونه دادخواست سلب حضانت پدر از مادر متفاوته؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی، دادخواست حاضر برای سلب مادر و پدر کاربردی است. کافیست در قسمت موضوع دادخواست، نام کسی که دادخواست به طرفیت وی اقامه شده است را ذکر نمایید.
Masoud_Ka –
دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل رو اگر با راهنمایی شما دانلود نمیکردم معلوم نبود بچم کجا میره، دست شما در نکنه
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی، از حسن نظر شما سپاسگزاریم. برایتان روزهای همراه با سعادت و خوشبختی را آرزومندیم.
Melikkka –
سلام خواهر همسر مرحومم رفته دادخواست سلب حضانت و سرپرستی طفل رو داده علیه من؟ همچین دادخواستی صحت داره اصلا؟
پاسخ وکیل باشی : سلام بر شما خیر دادگاه میتواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند ، اتخاذ کند