شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي و فرهنگي کشور

شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي و فرهنگي کشور هنگامی به دادگاه ارائه می‌شود که فردی اموال تاریخی و فرهنگی مثل لوازم موجود در موزه را بدزد یا با با اطلاع از سرقتی بودن این گونه وسایل ارزشمند، آن‌ها را بخرد یا پنهان کند. با دانلود این شکایت‌نامه که توسط وکلای مجرب در امور جزایی تنظیم شده، یک شکواییه استاندارد و حرفه‌ای در اختیار شما قرار می‌گیرد؛ بنابراین به‌راحتی می‌توانید مراحل شکایت خود را دنبال کنید.

 
اشخاص حقیقی و حقوقی

مناسب برای:

1403-10-10

تاریخ آخرین بروزرسانی :

با انتخاب این گزینه در کوتاه ترین زمان ممکن برای مشاوره با وکیل با شما تماس می‌گیریم.
قیمت کل :

به صرفه و اقتصادی

ضمانت بازگشت وجه

حفظ حریم شخصی

وکلای متخصص

پشتیبانی 24 ساعته

توضیحات

فرم های مرتبط

دیدگاه ها

نظرات و انتقادات

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 دیدگاه برای شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي و فرهنگي کشور

  1. شمس الدینی

    شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي – فرهنگي کشور علیه مافیایی که کارشون همینه به جایی میرسه؟
     
     پاسخ وکیل باشی :  کاربر گرامی؛ وکیل باشی تسهیل گری در ابتدا و آغاز مسیر دادرسی که به تنهایی کار دشواری می نماید را وظیفه و رسالت خود می داند.

  2. رشیدی

    من از طریق یکی از همکارانم با سایت شما آشنا شدم ای کاش جریان رفرالی بود که این بنده خدا برای تبلیغ کار شما بیشتر تشویق میشد. من شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي – فرهنگي کشور رو خریدم
     
     پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی شما میتوانید از طریق پنل کاربری یا ارتباط با پشتیبانی از همکاری و مزایای افیلیت مطلع شوید.

  3. میثم افشار

    شکواییه سرقت یا خرید یا اخفای اموال تاريخي – فرهنگي کشور رو خریدم ولی باید یک سری مدارک رو هم جمع آوری کنم تا دست پر اقدام کنم. سپاس از همراهی شما
     
     پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی از لطف وپیام شما بسیار سپاسگزاریم و برای شما در این مسیر آرزوی موفقیت می کنیم.

مبلغ

۱۴۸,۰۰۰ تومان

با انتخاب این گزینه در کوتاه ترین زمان ممکن برای مشاوره با وکیل با شما تماس می‌گیریم.
قیمت کل :