اگر والدین کودک با هم زندگی نکنند، هر کدام از آنها که حضانت کودک را برعهده ندارد، حق ملاقات با فرزند را خواهد داشت. حال اگر یکی از والدین مانع دیدار فرزند با والد دیگر شود، مجرم تلقی شده و والد دیگر میتواند از او شکایت کند. با دانلود شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند که توسط وکلای مجرب در امور جزایی تنظیم شده، شکایتنامهای استاندارد در اختیار شما قرار میگیرد؛ بنابراین بهراحتی میتوانید مراحل شکایت خود را دنبال کنید.
1403-10-10
عنوان فرم قضایی | شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند |
---|---|
اطلاعات طرفین | اطلاعات هویتی طرفین دعوی که در سامانه ثنا ثبت شده، برای تکمیل فرم موردنیاز است (داشتن کد ملی کفایت میکند) |
محتوای محصول | فرم قابل چاپ (PDF) و فایل قابل ویرایش (Word) شکواییه + مشاوره و شخصیسازی شکواییه (در فرم سفارشی) |
مدارک موردنیاز | جهت ثبت شکواییه لازم است کارت شناسایی و تمامی ضمائم پرونده را در اختیار داشته باشید. |
نحوه ثبت | از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه خودکاربری |
ادله و ضمائم | هرنوع مدرک و مستندات مربوط به پرونده مانند شهادت شهود و ضورتجلسه کلانتری |
سایر توضیحات | فرمهای قضایی در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب فرم قضایی سفارشی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی مربوطه و دریافت دادخوست/شکواییهای مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
برای ثبت شکایت، با به همراه داشتن کارت ملی و فرم شکواییه مورد نظر به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را به همراه ادله و منضمات، ثبت نمایید. شکایت شما به شعبه مورد نظر ارجاع شده و مراحل بعدی در دادسرا و دادگاه طی خواهد شد. لازم به ذکر است، شما میتوانید از طریق سامانه ثنا و یا مراجعه حضوری به شعبه ای که پرونده در جریان است، از روند شکایت اطلاعات کسب کنید.
برای ثبت شکواییه، مدارک زیر را باید به همراه داشته باشید:
1) همراه داشتن مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه) برای ثبت شکواییه
2) همراه داشتن اصل مدارک و منضمات شکواییه نظیر صورت جلسه کلانتری، گزارش پزشکی قانونی، شهادت شهود، استشهادیه، تحقیقات محلی و …
3) پرداخت هزینه دادرسی و نیز هزینه ثبت دادخواست در دفاتر
لازم به ذکر است که شما میبایست قبل از ثبت شکواییه خود، در سامانه ثبت نام الکترونیکی قضایی (سامانه ثنا)، عضویت خود را به عمل آورید.
مطابق ماده 68 قانون آیین دادرسی کیفری، تنظیم شکواییه به نحو زیر است:
الف – نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن، شغل، میزان تحصیلات، وضعیت تاهل، تابعیت، مذهب، شماره شناسنامه، شماره ملی، نشانی دقیق و درصورت امکان نشانی پیام نگار (ایمیل)، شماره تلفن ثابت و همراه و کد پستی شاکی
ب – موضوع شکایت، تاریخ و محل وقوع جرم
پ – ضرر و زیان وارده به مدعی و مورد مطالبه وی
ت – ادله وقوع جرم، اسامی، مشخصات و نشانی شهود و مطلعان در صورت امکان
ث – مشخصات و نشانی مشتکی عنه یا مظنون در صورت امکان
تبصره – قوه قضائیه مکلف است اوراق متحد الشکل مشتمل بر موارد فوق را تهیه کند و در اختیار مراجعان قرار دهد تا در تنظیم شکوائیه مورد استفاده قرار گیرد. عدم استفاده از اوراق مزبور مانع استماع شکایت نیست.
در صورتی که به علت طلاق یا به هر علت دیگر ابوین طفل در یک منزل سکونت نداشته باشند هر یک از ابوین که طفل تحت حضانت او نمیباشد حق ملاقات طفل خود را دارد تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوطه به آن در صورت اختلاف بین ابوین با دادگاه است. هرگاه یکی از والدین مانع ملاقات طفل با والد دیگر گردد، عمل مذکور جرم بوده و مجازات در پی دارد. طبق قانون حمایت خانواده هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه 8 محکوم میشود. برای شروع به رسیدگی جرم موضوع این ماده، ارائه نمونه فرم فرم شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند به مراجع قضایی مورد نیاز است.
1-تنظیم شکواییه زیر نظر وکیل متخصص
2-پاسخگویی بیست و چهار ساعته
3-ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
4-قیمت کاملا مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی
6-دریافت سریع به دو صورت ورد (word) و (pdf) پیدیاف
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
seyed –
من واسه ممانعت از ملاقات پسرم از شکواییه عدم انجام وظایف حضانت استفاده کردم نیازه دوباره شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند بدم؟
پاسخ وکیل باشی : با سلام خیر نیاز به تکرار شکواییه نیست و همان شکواییه کفایت میکند.
لادن حری –
میخوام توی شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند ی سری چیزای جزیی ه یاداور شم ولی جملاتم رو نمیتونم به نحو احسن بیان کنم. مشاور دارین دیگ؟
پاسخ وکیل باشی : دوست عزیز بله شما می توانید درخواست دریافت مشاوره تخصصی برای تکمیل فرم خام شکواییه مذکور با 50 درصد تخفیف را از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی اطلاع دهید تا با شما تماس گرفته شود.
Masoud_Ka –
من فیلم هایی که برای توضیح محصول می ذارید رو خیلی دوست دارم خیلی خودمونیه. هم بابت این زحمت ها و هم بابت شکواییه ممانعت از ملاقات فرزند که برای خواهرم ازتونخریدم ازتون تشکر می کنم
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی از لطف و پیام دلگرم کننده شما بسیار سپاسگزاریم