وجود قرارداد داوری مزیتهای بسیاری دارد؛ زیرا این قرارداد به طرفین این امکان را میدهد تا طبق نظر خودشان یک مرجع برای حل و فصل اختلافات به وجود آورند. در این توافق، روند داوری براساس نیازها و شرایط طرفین شخصیسازی شده و ایشان میتوانند به راحتی از حقوق خود محافظت نمایند.
1403-10-09
طرفین قرارداد | هر شخص حقیقی یا حقوقی |
---|---|
عنوان قرارداد | قرارداد داوری |
محتوای محصول | فرم آماده قرارداد + فایل راهنمای تکمیل قرارداد + مشاوره و پشتیبانی وکیل (در قرارداد اختصاصی) |
نوع محتوا | فایل قابل ویرایش (word) و فرم قابل چاپ(pdf) |
قرارداد اختصاصی | شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، ضمن دریافت دو جلسه مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری، از این امکان بهرهمند میشوید که قرارداد شخصیسازی مطابق با مفاد موردنظر خودتان را دریافت کنید و تا 10 روز، برای اصلاح یا ویرایش آن پشتیبانی دریافت کنید. |
مواد قرارداد | 6 ماده |
مفاد قرارداد | 1- مشخصات طرفین قرارداد 2-موضوع قرارداد 3-هیأت داوران 4- مدت داوری و شرایط رسیدگی 5-اجرت داوری 6-نسخ قرارداد |
سایر توضیحات | فرمهای قرارداد در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور قراردادها تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی قراردادها و دریافت قراردادی مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
تنظیم نمونه قرارنامه داوری زیر نظر متخصص امور تجاری و قراردادها
پاسخگویی بیست و چهار ساعته
ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
قیمت کاملا مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
قابل ویرایش و شخصی سازی کردن
پیرامون این موضوع که آیا در نمونه موافقت نامه داوری اختیار صلح و سازش باید قید گردد یا خیر؛ باید گفت چنانچه در متن قرارداد این اختیار یه داور یا داوران داده شده باشد، ایشان میتوانند با بررسی موضوع و رعایت صلاح و غبطه طرفین، دعوا را با صلح و سازش خاتمه دهند.
بهتر است بدانید که در برخی دعاوی، قانونگذار ارجاع به داوری را ممنوع اعلام کرده است؛ نظیر:
دعاوی مربوط به صحت یا بطلان نکاح
دعاوی مربوط به ورشکسته
دعاوی مربوط به اهلیت
دعاوی مرتبط با کار
دعاوی مربوط به ارث
دعاوی مرتبط با سازمان تامین اجتماعی
در نهایت، دعاوی کیفری
اینگونه دعاوی از نظر قانونگذار غیر قابل داوری اند و باید در مراجع اداری یا قضایی مربوطه، مورد رسیدگی قرار گیرند.
در مورد معنا و تعریف فرم قرارداد داوری که نمونه قرارداد داور مرضی الطرفین نیز اطلاق میگردد، باید بیان کرد که در قرارداد مذکور، طرفین به این وسیله و ضمن عقد خارج لازم، متعهد و ملزم میشوند که به طور کلی هرگونه اختلاف احتمالی ناشی از قرارداد حاضر یا در قراردادهای بعدی که فی مابین طرفین منعقد گردد (کلیه اختلافات و دعاوی ناشی از قرارداد یا مرتبط به آن از جمله مذاکرات مقدماتی، انعقاد، اعتبار، خاتمه، تفسیر و همچنین کلیه متفرعات آن) را از طریق ارجاع به هیأت داوری فوق الذکر، حلوفصل نمایند. طرفین باید اختلافات خود را اعم از مالی و غیر مالی، بررسی تخلف از انجام تعهدات و خسارات وارده از سوی هریک را به داوران فوق ارجاع دهند تا با رعایت فصل هفتم قانون آیین دادرسی مدنی حل و فصل گردد.
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
هومن.مهاجر –
با عرض سلام. در نمونه قرارداد داوری که شما در اختیار بنده قرار دادید میتونم میانجیگری رو هم در این فرم ذکر کنم؟ سپاس
پاسخ وکیل باشی: با سلام، داوری در قانون با میانجیگری تفاوت دارد میانجیگری را صرفاً می توان به معنای مذاکره با طرفین و تشویق و تحریض ایشان به سازش دانست اما متن قرارداد داوری برای عملی شبه قضائی و متضمن رسیدگی به اختلاف و صدور رای است.
م. سنایی –
قرارداد داوری رو اگر در قرارداد مورد نظر پیش بینی کرده باشیم دیگه نیازی نداره به صورت مجزا تدوین بشه؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام خدمت شما دوست عزیز. اگر در متن قرارداد خود شخص خاصی را به عنوان داور انتخاب نکرده اید، لازم است تا با تنظیم متن قرارداد داوری، این موضوع را به شخص داور بسپارید.
علی مظفری –
خسته نباشی. تو فرم قرارداد داوری شما که گرفتم میتونم هزینه داوری رو مشخص کنم که فقط یه نفر پرداخت کنه؟
پاسخ وکیل باشی: بله کابر گرامی؛ شما می توانید هرگونه تغییری که مدنظر طرفین باشد را تا جایی که با مقررات آمره مخالفت نداشته باشد، در متن قرارداد داوری خود ایجاد نمایید.
سیمین براتی –
عواقب نداشتن قرارداد کار چیه؟ من جایی میخوام استخدام شم ولی بهم گفتن نمیخوان قرارداد ببندن باهام.
پاسخ وکیل باشی: با سلام. دوست عزیز به شما توصیه میکنیم برای جلوگیری از ضایع شدن حقوقتان، بدون داشتن قرارداد کار، آغاز به همکاری ننمایید.
samani –
میشه بفرمایید آثار قرارداد چیست. من شنیده ام که با وجود قرارداد هزینه های جانبی باید صورت گیرد برای همین اگر قرارداد نداشته باشیم بهتر است. از حیث هزینه ها
پاسخ وکیل باشی: با سلام خدمت شما. نداشتن قرارداد میان شما و طرف مقابلتان، به مراتب هزینه های سنگین تری ممکن است برای شما به دنبال داشته باشد.
شیخی –
سلام .هزینه باز نگری یا بررسی قرارداد مشارکت چقدر است؟
پاسخ وکیل باشی: باسلام ممنون از پیام شما.دوست عزیز لطفا مدارکتون روجهت بررسی دقیق برای کارشناسان ما ارسال کنید تا برای راهنمایی با شما تماس بگیرند