اگر کسی که به نفع او وصیت شده است بخواهد صحت وصیتنامه را اثبات کند، میتواند دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له را تهیه کرده و صحت وصیتنامه را در دادگاه اثبات نماید. در صورتی که در این راستا با سوال مواجه شدید، نگران نباشید! زیرا به همراه دادخواست مزبور از آموزش تصویری نیز بهرهمند میشوید.
1403-10-10
عنوان فرم قضایی | دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له به همراه آموزش تصویری |
---|---|
اطلاعات طرفین | اطلاعات هویتی طرفین دعوی که در سامانه ثنا ثبت شده، برای تکمیل فرم موردنیاز است (داشتن کد ملی کفایت میکند). |
محتوای محصول | فرم قابل چاپ (Word) و فایل قابل ویرایش (PDF) دادخواست به همراه آموزش تصویری تنفیذ و ابطال وصیت نامه، فایل تکمیلی ادله اثبات دعوی و آیین دادرسی مدنی، مشاوره و شخصیسازی دادخواست (در فرم سفارشی) |
مدارک موردنیاز | جهت ثبت دادخواست لازم است کارت شناسایی و تمامی ضمائم پرونده را در اختیار داشته باشید. |
نحوه ثبت | از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه خودکاربری. |
ادله و ضمائم | هرنوع مدرک و مستندات مربوط به پرونده مانند شهادت شهود. |
سایر توضیحات | فرمهای قضایی در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب فرم قضایی سفارشی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی مربوطه و دریافت دادخوستی مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
1-تنظیم داخواست زیر نظر وکیل متخصص
2-پاسخگویی بیست و چهار ساعته
3-ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
4-قیمت محصول مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی
6-دریافت سریع به دو صورت ورد (word) و (pdf) پیدیاف
پس از دریافت فرم موردنظر، میتوانید با تکمیل آن به دفاتر خدمات قضائی مراجعه نموده و دعوای حقوقی خود را پیگیری نمایید.
با خرید دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له و سپس دانلود آن، فرم خام مذکور به صورت ورد (word) و پی دی اف (pdf) در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت و شما میتوانید به هر تعداد که موردنیاز باشد، قرارداد خود را ویرایش کنید و اصلاحات انجام دهید.
سندی که خارج سه مورد مذکور در قسمت قبل باشد بهعنوان وصیتنامه پذیرفته نمیشود هرچند که اصالت آن مورد تردید و انکار قرار نگیرد با وجود این هرگاه اشخاص ذینفع (ورثه) به وجود وصیتنامه اعتراف کنند دادگاه آن را رد نمیکند. از مجموع این مقررات چنین برمیآید که وصیت باید کتبی باشد تا بتوان در دادگاه به آن استناد کرد و وصیت شفاهی پذیرفته نمیشود؛ یعنی با شهادت نمیتوان وصیت را اثبات کرد و این درست مخالف قاعدهای است که در فقهالاسلام شهرت دارد.
اگر وصیتنامه طبق قانون امور حسبی و در سه شکل مذکور تنظیم شود واز سوی وراث مورد انکار قرار گیرد اگر وصیتنامه رسمی باشد که اعتبار آن زیر سوال نمیرود ولی اگر به شکل عادی تنظیم شده باشد و شرایط مقرر در قانون امور حسبی را داشته باشد میتوان دادخواست مذکور را به طرفیت وراث به دادگاه صالح تقدیم نمود.
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
ملیحه –
سلام در دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له از شاهدان صحبت شده، آیا زمان تشکیل دادگاه باید شهود هم حاضر باشن؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی علی الظاهر با داشتن استشهادیه و ضمیمه کردن آن به دادخواست خودمیتوانید در روند کار خود تسریع ببخشید. در هر حال برای تنظیم استشهادیه به صورت سفارشی و خرید دادخواست خود مسیر درستی را انتخاب کرده اید.
Majidi –
بعد از ارائه دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له تازه قرار کارشناسی می ذارن؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی؛ این مساله کاملا بستگی به نوع وصیت نامه دارد؛ در برخی موارد بعد از اقامه دعوی قرار کارشناسی گذاشته می شود.
فرشته خدام –
اگر از بین همه وراث فقط یکی ادعای تنفیذ وصیت رو بکنه، ارائه بعد از ارائه دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له کاربردی هست؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی؛ ارائه دادخواست تنها از جانب یکی از وراثهم در صورت اقرار وی و باقی شرایط قابل ارائه می باشد.
فرشته خدام –
اگر از بین همه وراث فقط یکی ادعای تنفیذ وصیت رو بکنه، ارائه بعد از ارائه دادخواست اثبات صحت وصیت نامه عادی از طرف موصی له کاربردی هست؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی؛ ارائه دادخواست تنها از جانب یکی از وراثهم در صورت اقرار وی و باقی شرایط قابل ارائه می باشد.