در صورتی که متوفی بیش از یک سوم از اموالش را وصیت کرده باشد و ورثه از این کار وی رضایت داشته باشد، میتوانند از طریق دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه رضایت خود را به دادگاه اعلام نماید. در کنار این دادخواست، ویدیوی آموزشی برای شما قرار دادیم تا به کمک آن پاسخ سوالات خود را نیز دریافت نمایید.
1403-10-10
عنوان فرم قضایی | دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه به همراه آموزش تصویری |
---|---|
اطلاعات طرفین | اطلاعات هویتی طرفین دعوی که در سامانه ثنا ثبت شده، برای تکمیل فرم موردنیاز است (داشتن کد ملی کفایت میکند). |
محتوای محصول | فرم قابل چاپ (Word) و فایل قابل ویرایش (PDF) دادخواست به همراه آموزش تصویری تنفیذ و ابطال وصیت نامه، فایل تکمیلی ادله اثبات دعوی و آیین دادرسی مدنی، مشاوره و شخصیسازی دادخواست (در فرم سفارشی) |
مدارک موردنیاز | جهت ثبت دادخواست لازم است کارت شناسایی و تمامی ضمائم پرونده را در اختیار داشته باشید. |
نحوه ثبت | از طریق دفاتر خدمات قضایی یا سامانه خودکاربری. |
ادله و ضمائم | هرنوع مدرک و مستندات مربوط به پرونده مانند شهادت شهود. |
سایر توضیحات | فرمهای قضایی در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب فرم قضایی سفارشی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی مربوطه و دریافت دادخوستی مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
پس از دریافت فرم موردنظر، میتوانید با تکمیل آن به دفاتر خدمات قضائی مراجعه نموده و دعوای حقوقی خود را پیگیری نمایید.
با خرید دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه و سپس دانلود آن، فرم خام مذکور به صورت ورد (word) و پی دی اف (pdf) در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت و شما میتوانید به هر تعداد که موردنیاز باشد، قرارداد خود را ویرایش کنید و اصلاحات انجام دهید.
وصیت نامه عمل حقوقی است که به موجب آن، شخصی تصمیم میگیرد که مقدار معینی از اموال خود را به دیگری بعد از فوت، مجاناً تملیک شود و یا اینکه عملی انجام شود.
در وصیت نامه، شخص اهلیت داشته باشد و شخص مجنون و همچنین سفیه و غیر رشید در امور مالی خود نمیتواند وصیت کنند.
وصیتنامه به دو شکل رسمی (تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی) و عادی (خود نوشت و سری) میباشد.
طبق ماده 843 قانون مدنی موصی در هنگام تنظیم وصیت، نمیتواند بیش از یک سوم اموال خود را وصیت کند و در صورتی که اقدام به وصیت بیش از یک سوم اموال خود نماید.
در اصطلاح حقوقی وصیت نامه نسبت به مازاد وصیت شده غیرنافذ و نامعتبر خواهد بود و بعد از فوت موصی دارای اثر حقوقی نخواهد بود ولی نسبت به مازاد باطل هم نمیشود.
با توجه به اینکه ورثه، خود بعد از فوت موصی مالکین بالفعل اموال متوفی هستند، نسبت به مازاد که در تملک آنها میباشد میتوانند تصمیم بگیرند که َان را قبول و تنفیذ نمایند، می توانند دادخواست مذکور را بدهند.
1-تنظیم داخواست زیر نظر وکیل متخصص
2-پاسخگویی بیست و چهار ساعته
3-ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
4-قیمت محصول مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی
6-دریافت سریع به دو صورت ورد (word) و (pdf) پیدیاف
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
فاطمه ترابی –
نمونه دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه میخام ازتون بخرم ولی اینقدر هزینه بیخود کردم که ملا بی اعتماد شدم. حالا مطمئن باشم ازین خریدم؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی ! تمامی دادخواست هایی با ضمانت مجموعه وکیل باشی در اختیار شما قرار میگیرد در صورت دم رضایت شما از آن همراه با عودت وجه شما خواهد بود، لکن تمامی محصولات با همفکری و تلاش وکلا برتری انجام شده تا خیال شما بابت اقامه یک دعوی بی نقص آسوده باشد.
برخورداری –
سلام خسته نباشید من تو پیجم تبلیغ شما رو کردم دیدم ندیدین گفتم اینجا هم بیام تشکر کنم بابت دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه و هم اینکه بگم اگر میشه به فالوررهای من یه تخفیف کوچیکی بدین
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی، تیم وکیل باشی به داشتن همراهی چون شما افتخار می کند، ضمن تشکر از شما کد تخفیف اختصاصی شما و همراهان شما به پنلتان ارسال خواهد شد.
پری زندی –
آقا توی دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی نسبت به مازاد بر ثلث اموال از سوی ورثه باید اقرارنامه همچین چیزی هم باشه؟
پاسخ وکیل باشی : کاربر گرامی؛ در دادخواست حاضر لزومی به پیوست اقرارنامه نیست، بلکه پس از اقامه دعوی در صورت وجود شرایطی خاص، خواهان یا مدعی باید اقرار نماید.