در مواقعی که فروشنده مواد غذایی برای فروش محصولات خود به مشتریان بخواهد غرفهای را اجاره کند، پیشنهاد ما به ایشان این است که قراردادی تحت عنوان قرارداد اجاره غرفه مواد غذایی منعقد کند؛ چرا که این توافق به موجر و مستأجر کمک میکند تا بر سر مسائل مربوطه دچار اختلاف نشده و با خرید این محصول به راحتی کسبوکاری امن و مطمئن را برای خود آغاز کنند.
1403-10-09
طرفین قرارداد | هر شخص حقیقی یا حقوقی |
---|---|
عنوان قرارداد | قرارداد اجاره غرفه مواد غذایی |
محتوای محصول | فرم آماده قرارداد + فایل راهنمای تکمیل قرارداد + مشاوره و پشتیبانی وکیل (در قرارداد اختصاصی) |
نوع محتوا | فرم قابل چاپ (word) و فایل قابل ویرایش (pdf) |
قرارداد اختصاصی | شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، ضمن دریافت دو جلسه مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری، از این امکان بهرهمند میشوید که قرارداد شخصیسازی مطابق با مفاد موردنظر خودتان را دریافت کنید و تا 10 روز، برای اصلاح یا ویرایش آن پشتیبانی دریافت کنید. |
مواد قرارداد | شامل 11 ماده |
مفاد قرارداد | 1- مشخصات طرفین 2_ موضوع قرارداد (مورد اجاره) 3 –مدت اجاره قرارداد 4 – اجاره بها و نحوه پرداخت 5 – تسلیم مورد اجاره 6-شرایط و آثار قرارداد 7- موارد فسخ قرارداد 8-تضمین قرارداد 9- فورس ماژور 10- حل و فصل اختلافات 11- نسخ قرارداد |
سایر توضیحات | فرمهای قرارداد در وکیلباشی، توسط وکلای پایه یک دادگستری متخصص در امور قراردادها تنظیم میشوند. همچنین شما با انتخاب قرارداد اختصاصی، امکان مشاوره تلفنی با وکیل حوزهی قراردادها و دریافت قراردادی مختص به خودتان را پیدا میکنید که تا دو مرتبه قابل ویرایش و اصلاح خواهد بود. |
نمونه متن قرارداد اجاره غرفه فروش مواد غذایی (قرارداد اجاره غرفه) عنوان قراردادی است که مابین مستاجر و موجر منعقد شده و موضوع آن عبارت است از انتقال منافع غرفه مواد غذایی به مساحت و مشخصات مورد نظر
این قرارداد از 11 ماده تشکیل شده که شامل موارد زیر میباشد:
ماده اول: مشخصات طرفین قرارداد
ماده دوم: موضوع قرارداد
ماده سوم: مدت قرارداد
ماده چهارم: اجاره بها و نحوه پرداخت
ماده پنجم: تسلیم مورد اجاره
ماده ششم: شرایط و آثار قرارداد
ماده هفتم:موارد فسخ قرارداد
ماده هشتم: تضمین قرارداد
ماده نهم: فورس ماژور
ماده دهم: حل اختلاف
ماده یازدهم: نسخ قرارداد
با خرید قرارداد مذکور و سپس دانلود آن، فرم مذکور به صورت ورد (word) و پی دی اف (pdf) روی پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت و شما میتوانید به هر تعداد که موردنیاز باشد قرارداد خود را ویرایش کنید و اصلاحات انجام دهید.
-تنظیم قرارداد زیر نظر متخصص امور تجاری و قراردادها
–پاسخگویی بیست و چهار ساعته
–ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
–قیمت کاملا مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
5-قابل ویرایش و شخصی سازی کردن
حل و فصل کلیه اختلافات و دعاوی ناشی اجاره غرفه و یا مرتبط به آن از جمله مذاکرات مقدماتی، انعقاد، اعتبار، فسخ قرارداد و تفسیر آن به عهده مقام صالح قضایی است. البته در صورت تمایل شما میتوانید در این بند به جای دادگاه صالح، رسیدگی و حل و فصل اختلافات احتمالی خود را به داور مرضی الطرفین ارجاع دهید.
وکیل باشی، سامانه هوشمند و الکترونیک حقوقی است که قراردادها، فرمها و لوایح قضایی را به همراه آموزشهای تصویری در اختیار شما قرار می دهد که همگی توسط وکلای متخصص و پایه یک ارائه شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به تیم وکیل باشی و سرپرستی شرکت مرداس نوین همراه ایرانیان به شماره ثبت 81942 می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
جاذبی –
مستاجر میتونه همون غرفه رو با اجازه مالکش به یکی دیگه اجاره بده؟ درست می گم؟ پاسخ وکیل باشی: اگر در متن قرارداد اجاره غرفه این اجازه داده شده باشد، مشکلی ندارد در غیر این صورت، مستاجر حق انتقال مورد اجاره را نخواهد داشت.
محمود باقیه –
قارداد اجاره غرفه مواد غذایی رو چه زمانی باید استفاده کرد؟
پاسخ وکیل باشی : با سلام خدمت شما دوست عزیز، قرارداد اجاره غرفه مواد غذایی برای هر شخصی است که قصد فروش مواد خوراکی را داشته و این امکان در جایی مانند نمایشگاه های مواد غذایی برای وی فراهم می شود
سلطانی فرد –
متن قرارداد اجاره غرفه خوب و ساده ای بود. من راحت تونستم استفاده کنم و خودم اصلاحات رو انجام بدم. ممنون از شما. بعدن اگر بخوام میتونم همینو سفارشی بگیرم
پاسخ وکیل باشی: وقت به خیر؛ کاربر گرامی از اعتماد شما به وکیل باشی ممنونیم. بله؛ این امکان فراهم است تا در صورت نیاز، تنظیم فرم قرارداد سفارشی اجاره غرفه مواد غذایی خود را به وکیل متخصص قراردادها بسپارید.
منظره خاتمی –
نحوه محاسبه مشارکت در ساخت چگونه میباشد
پاسخ وکیل باشی: با سلام. محاسبه درصد مالک و سازنده با توجه به مصالح و متریال مورداستفاده در ساختوساز، منطقه ای که ملک مالک در آن قرار دارد، شهر محل وقوع ملک، قیمت زمین و حتی کیفیت ساخت پروژه صورت میگیرد.
Iman Jamali –
قرارداد مشارکت در ساخت چه نوع عقدی است
پاسخ وکیل باشی: با سلام، مشارکت در ساخت عقدی است که بر طبق آن مالک، ملک خود را در اختیار یک نفر قرار داده و آن یک نفر نیز عملیات اجرایی و هزینههای تخریب و نوسازی ساختمان را به عهده می گیرد و با توجه به ارزش زمین و هزینه های تخریب و نوسازی، تقسیم واحدهای آپارتمانی ساخته شده بین طرفین انجام می گیرد.
خمیس آبادی –
سلام وقتتون بخیر ممنون میشم اگر بگین چه شرایطی برای ضمن عقد قرارداد مشارکت در ساخت لازم است؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام. در متن مقاله تلاش کردیم تا شروط ضمن عقد ساخت و ساز را به صورت کامل و مفصل صحبت کنیم. چنانچه سوال و یا ابهامی دارید، میتوانید به سامانه چراغ مراجعه کرده و سوالات خود را به صورت رایگان مطرح نمایید.
Ramin –
قرارداد مشارکت در ساخت حتما باید بین دو نفر تنظیم شود ؟ اگر بین چند نفر باشه مشکلی پیش میاد؟
پاسخ وکیل باشی: باسلام، خیر مشکلی به وجود نخواهد آمد و شما می توانید بین چند مالک یا سازنده قرارداد را تنظیم کنید.
Zohreh talaee –
سلام برای خلع ید گفتن برم به شورای حل اختلاف میخواستم بپرسم در کنارش لزومی دارد به دادگاه مراجعه کنم؟ یا نه؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام، اگر قیمت خواسته شده کمتر از بیست میلیون تومان باشد لازم نیست به دادگاه مراجعه کنید؛ ولی اگر بیش از بیست میلیون تومان است حتماً به دادگاه مراجعه کنید تا در آنجا به این موضوع رسیدگی شود.
mirbagheri –
سلام هزینه تنظیم قراردادمشارکت در ساخت در املاک چقدر است و نحوه محاسبه کمیسیون چگونه است؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام، حق کمیسیون هر طرف در قرارداد های مشارکت در ساخت دو دهم درصد است که در مجموع چهار دهم درصد ارزش دارد.
راضیه کلهر –
سلام من چگونه باید قرارداد مشارکت در ساخت را فسخ کنم از چند نفر که پرسیدم گفتن قابل فسخ نیست الان هیچ راهکاری برای فسخ قرارداد وجود نداره؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام، تنها در صورتی میتوان قرارداد را فسخ کرد که طرفین بر فسخ آن توافق کرده باشند یا اینکه شرایطی وجود داشته باشد که بتوان با استناد بر آن ها قرارداد مشارکت بر ساخت را پایان داد.
سمیرا صفوی –
با سلام. ممنون بابت این مقاله جامع و کاملتون. لطفا بفرمایید قرارداد مشارکت در ساخت رو از چه قسمتی میتونم دانلود کنم؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام ممنون از همراهی شما. برای دانلود قرارداد مشارکت در ساخت میتوانید به روی این لینک بزنید.
نسترن فلاحتی –
من یک چند وقتی هست دارم درمورد نحوه نوشتن قرارداد مشارکت در ساخت برای پایان نامم تحقیق میکنم و سایتای زیادی هم خوندم. مقاله شما خیلی مفصل بود. مرسی از شما
پاسخ وکیل باشی: با سلام. ممنون از همراهی شما دوست عزیز
سادات اخوی –
سلام من با یک اقایی قرارداد مشارکت بستم برای ساخت خونه م. حالا چند وقته که شنیدم این اقا کارهای قبلی رو تحویل نداده هنوز میخوام قراردادمو فسخ کنم امکانش هست؟
پاسخ وکیل باشی: با سلام ممنون از پیام شما باید بندها و مفاد قراردادتون برای فسخ مورد بررسی قرار گیرد. برای این کار میتوانید از مشاوره حقوقی وکلای ما بهره ببرید.